Se min kjole...

Jeg har hatt en liten lang juleferie. Iløpet av denne perioden har jeg jobbet, prøvd å stresse meg ned noen hakk, klarte å stresse meg ned flere hakk, og bare latt fantasien ta overhånd. Som den rastløse adhd personen som ikke har adhd, så har hendene mine løpt løpsk med limpistolen hele jula.   Jeg får ideer og tanker som bare popper inn i hodet mitt som aldri forsvinner, de bare vokser og vokser og har aldri noen ende. Så valget var ganske enkelt, jeg måtte gjøre noe med det!

Jeg og limpistolen møtte hverandre ordentlig for ca 1 år siden da jeg gikk på kunst skolen og hadde skulptur uke, siden det ble vi bestevenner. Så jeg visste at det var han jeg ville samarbeide med på dette lille prosjektet.

Tanken bak det jeg har laget er selfølgelig at det skal brukes til fremtidige photoshoots. Hvorfor bruke noe alle andre har tilgang på, når man kan bruke noe orginalt som  ingen andre har!

Som den kunst freaken og fattig studenten jeg er så bruker jeg det som er rundt meg, det er også det som gir meg inspirasjon til å lage det jeg lager .  Jeg har brukt søpleposer fra RfD, noe isopor greie som var pakket rundt den ene julegaven til samboeren, og ikke minst papp fra kalkunesken min mor hadde kjøpt til anledningen nyttårsaften. Og vips så har me kjole og hatt.   Jeg hadde en liten intim prøve photoshoot med meg selv, og dette selvlagde antrekket for å se om det funket foran kameraet.  Så noen bilder kommer nu nu nu....  Siden jeg er Fotostudent kan jeg ikke ta til takke med kjedelige vise antrekk bilder, så jeg prøvde å dra frem drama queenen i meg som elsker å vise seg frem på de merkeligste måter.

 

 

 

 

 



 

 



 


 





Én kommentar

10.01.2011 kl.17:25

Wow!! =) Kul kjole og kule bilder!! =)

Skriv en ny kommentar

hits