Tema 5 Blits

På tirsdag var vår siste tema innlevering i 2010. Vi skulle levere 7 bilder hver, og alle skulle inneholde en eller flere eksterne blitser.   I bildene mine har jeg kun brukt 1 blits, håndholdt av meg med kameraet i den andre hånden.  Jeg har brukt reflektorer for å skape dybde og romfølelse i bildene mine.

På de 4 første bildene i oppgaven skulle vi bruke 1 ansikt med 4 forskjellige lyssettinger, og dette skulle utføres på en kreativ måte.  Jeg slenger med noen ekstra  bilder fra denne shooten jeg hadde meg Ivana som modell, en super fotogen jente jeg gikk på videregående med for endel år siden. Dette er ikke siste gangen jeg bruker henne som modell! Det er så gøy å jobbe med sånne som henne! Hu ga så mye av seg selv og var ikke redd for å utfordre kameraet!

Jeg er en person som blir så utrolig inspirert av alt og alle som er rundt meg, så før disse bildene ble tatt lå det mye tankegang og ideer bak. For å få fortgang på ideer så ser jeg rundt meg, jeg analyserer hver minste ting som er rundt meg, jeg går i skuffer, klatrer i vegger og kikker i skap.  På det bildet med garnet, fikk jeg ideen fra ett garn nøste jeg hadde liggende gjemt i en skuff, det var akkurat et sånt bilde jeg fikk i hodet da jeg så det nøste. Jeg har en tendens til å vikle inn i saker og ting så jeg får for liten tid og altfor mye å gjøre, så det er liksom litt av tanken bak det bildet.

På bildet med tyll hatten, så fikk jeg inspo fra tyll jeg hadde liggende hjemme. Jeg fikk plutselig ett innfall om å lage en litt fashion ish hatt.  Apropo hatt! nå fikk jeg en idee! Sånn da var den notert i boka mi!  Å skape ting er så er gøy! Egentlig så er alt ganske gøy for tiden!

 

 

 
 Litt mindre skriving og noen flere bilder!   På det neste bildet skulle jeg fryse en bevegelse med blits. Jeg elsker surrealistiske saker og ting, og noen ganger så ser faktisk ting sånn ut i hodet mitt.  Den lekre modellen er Maria som jeg jobbet med på kiwi. Hun var en reddende engel i nødens tid! Evig takknemlig for at du kunne stille opp på såppas kort tid, og jeg er så glad for at det var du som stilte opp istede!

 

Her skulle jeg dokumentere bevegelse med blits. Den super lekre modellen er jeanett i klassen min!På neste bildet nå har jeg balansert inne og utelys. Her har jeg da lagd spindelvev i vinduet til Jan tore i klassen, som var så super snill å låne meg vinduet sitt til denne oppgaven!Nå går resten av min tid til mappeinnlevering! :D

 

Én kommentar

Ida Hufsejeger

09.12.2010 kl.02:01

Utrolig fine bilder, Susanne! Digger skikkelig det med håndsmykket og Jeanette med maska :D

Skriv en ny kommentar

hits