Hei & Hopp

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har gjort fra meg her, men fortvil ikke! Massevis av bilder kommer nu!

Men, jeg skal da også selfølgelig skrive noen vakre ord og setninger, eller kanskje en novelle, roman, bok, eller hva med en triologi!?                                                                                                                                                                           Nei desverre det skal jeg nok ikke!  Men jeg kan jo begynne med å fortelle om at på skolen så er vi godt igang med tema3.  I tema 3 har vi om eksisterende lys.      Lys Lys Lys, jeg elsker Lys!

Det er nå vi begynner for fullt, det tekniske skal nå sitte ganske, nogen lunde, så skrå sikkert. Det er nå vi virkelig må tenke på hva vi gjør, hvorfor vi gjør, hvorfor vi ikke gjør osv osv. med tanke på motivet og alt som skal være i bildet. Jeg skal ærlig innrømme at susehodet til susa, suser litt for mye noen ganger, men jeg merker forbedringer! Jeg er nok ikke heeelt der enda, men det kommer, i can feel it langt inne i hjerterota ett sted!

Jeg syns det er så gøy når jeg lærer noe helt nytt! ikke minst at jeg klarer og forstår det i praksis.   Jeg syns helt personlig at jeg tar noen hakk bedre bilder nå, enn for 2 måneder siden. For 2 mnd siden visste jeg ikke engang hva ISO var, jeg hadde null peiling på hva en stor eller liten blender gjorde for meg, og de fleste knappene på kameraet turte jeg ikke engang å røre!

(trommeslag) (trommeslag) (trommeslag) Nå kommer det bilder fra de siste ukene!

 







Jeg har også noen stemnings bilder å slenge med. Her har vi da fått oppgave på skolen hvor vi skal gå rundt i Oslo og ta bilder av stemning.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits