Den 1 (første) skole oppgaven.

Det hadde blitt helt feil setning hvis du tenkte den ene skole oppgaven, for det var ikke den ene, det er den første skole oppgaven vi fikk.

Denne uken har vi lært å bruke kameraet, og ikke minst hvordan vi skal bruke kameraet på manuell,  fra og med sist mandag så sverget vi på at vi aldri skulle bruke automatikk knappen igjen, og heller ikke disse teite blomst og løpende mann knappene.
Vi lærte å bruke det fotografiske triangelet, som består av ISO på toppen, blender og lukkertid på hver sin side nederst av triangelet.
Jeg hadde aldri forestilt meg at et kamera kunne være så GENIALT! men det er det! Hvis du ikke kan bruke det fotografiske triangelet, ja da går du virkelig glipp av noe! 

Man skulle tru at det å ha teori en hel uke var kjedelig, men jeg har lært så sinnsykt mye hver dag, hele uka.
Jeg kan ikke huske sist jeg var så sulten på å lære noe, men det har vel noe med at dette er virkelig min ting, + at jeg har en innstilling på at dette skal jeg klare uansett!  Hvis jeg ikke gjør det, ja da skal jeg pokker meg prøve til jeg virkelig klarer det. Jeg har ikke tenkt til å gi meg uansett.
Lærerne sa at vi kom til å møte på en vegg alle sammen ett eller annet sted på veien, og kjenner jeg meg rett så kommer det til å skje på ett punkt.
Men det ligger faktisk litt positivt i den veggen, så når man går forbi denne såkalte veggen til slutt, så kommer man mye sterkere tilbake.
Tro meg, jeg har erfart dette.

Men nå har jeg noen bilder å dele fra den første skole oppgaven.


Her har jeg da fryst en bevegelse.Her har jeg skapt bevegelse ved hjelp av lang lukkertid.Her har vi liten dybde skarphet.Og sist men ikke minst, stor dybde skarphet.

Også må jeg ha med et bilde til! Jeg satte meg ett mål denne uken, og det var at jeg skulle få til ett bilde med siluett.

And i did it!! =D =D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits