Første innlegg!!

Hei Hei...  velkommen til min blogg! =oD

 Først og fremst så er planen å bruke dette som en slags "dagbok" for meg selv, blogge litt om mine idèer og påfunn.

Jeg går nå første året på Asker Kunstfagskole i Heggedal som jeg snart avslutter nå i juni, for Jeg har nemlig kommet inn på Norges Kreative Fagskole i Oslo hvor jeg skal gå på foto.

Jeg har lenge fundert på hva jeg skal bli når jeg blir "stor" ,og etter 3 år i en kiwi butikk blir man en smule lei hvis man ikke har en sinnsyk lidenskap for butikk arbeid. Så da valgte jeg å hoppe i det og begynne på denne kunst skolen i Heggedal, fant etterhvert ut at maleri, tegning og grafikk ikke var helt min greie lengere.

Men så dukket ordet Fotograf opp, og på skolen fikk vi besøk av en fotograf hvor vi lærte en brøkdel av hva fotografi innebærer, og det gjorde meg helt frelst. Nå har jeg lagt en plan for 3 år fremover som ser lovende ut, så lenge jeg gir jernet og gjør det jeg brenner for.

I vinter kjøpte jeg meg mitt første speilrefleks kamera Nikon 90D og etter det har jeg tatt masse bilder i forbindelse med opptaksprøver til NKF , div skoleprosjekter  og idèer som bare popper inn i min lille skalle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits